Revit experts

Uw BIM team uitbreiden?

Over Bimservice

We hebben een uitstekend team van BIM- modellers en engineers die beschikken over een breed scala aan kennis en praktische ervaring. 

Over Bimservice

We zijn een Nederlands bedrijf met een internationaal team van engineers en modelleurs.

Wat kunnen we voor uw bedrijf betekenen?

Bimservice helpt bij het creëren van het optimale ontwerp voor uw installatie en/of bouwproject. Engineering is cruciaal voor een succesvolle verloop van uw project en met het gebruik van BIM kan dit proces geoptimaliseerd worden. Bimservice loopt voorop in innovatieve technologieën, zoals scannen, pointcloud, 3D modelling, visualisaties en andere technische diensten. Met onze hulp, wordt uw ontwerp slim, innovatief en duurzaam. 

We hebben een uitstekend team van BIM- modellers en engineers die beschikken over een breed scala aan kennis en praktische ervaring. Ze beschikken over de juiste kennis en expertise om van uw project een succes te maken. We kunnen werken op projectbasis of we kunnen een engineering team samenstellen dat exclusief werkt voor uw bedrijf voor de lange termijn. Onze prijzen voor zowel project uren als volledige teams zijn uitermate competitief. We voorzien u van een flexibel team van modellers en engineers met een hoog niveau van kennis en expertise, voor een zeer concurrerende prijs.

We kijken er naar uit om te horen waar de moeilijkheden en uitdagingen in uw project liggen, zodat we kunnen bespreken welke mogelijkheden Bimservice u te bieden heeft. 

Wilt u vooroplopen met uw nieuwe project door de innovatieve technieken van Bimservice toe te passen? Of wilt u meer weten over de extreem competitieve prijzen? Neem dan contact met ons op! Meer weten?

Bimservice kantoren

bimservice nearshore binnen europa

Let op: Omdat Bimservice een Nederlands bedrijf is, zijn al onze contracten gebaseerd op de Nederlandse wetgeving. Dit geeft je net dat stukje extra vertrouwen en zekerheid als klant.Over Bimservice

Ons internationale Management Team

Rob Rombout
Rob RomboutCo-Founder
Merlijn Meeus
Merlijn MeeusBusiness development & Sales
Igor Snegar
Igor SnegarArchitect, Manager
Aleksandar Rumen
Aleksandar RumenCiviel ingenieur, BIM-manager
Johan van Ogten
Johan van OgtenBouwmanagement & BIM-coördinatie
Auke Veenstra
Auke VeenstraCo-Founder
Meer capaciteit nodig?

Wij kunnen helpen met advies en onze BIM teams!

We kunnen klein of groot beginnen, één project tegelijk of we kunnen u voorzien van een volledig team van ervaren engineers. 

Welke voordelen brengen wij?

  • Lagere prijs. Onze kantoren zitten in verschillende Europese landen waar de salarissen simpelweg lager zijn dan in Nederland. Dit is terug te zien in onze prijzen, zonder dat we daarvoor inleveren op kwaliteit. 

  • Bimservice beschikt over een uitstekende reputatie betreft het leveren van hoge kwaliteit en het implementeren van de Nederlandse normen.

  • Flexibiliteit! Naast onze permanente engineers beschikken we ook over een flexibel team, waardoor het mogelijk is om snel op en af te schalen wanneer nodig.

  • Door onze achtergrond en ervaring in het IT werkveld, brengen we automatisering naar de bouwplaats. In onze methodes, technische applicaties en tools is deze ervaring terug te zien en kan het gebruikt worden in uw voordeel. 

Onze diensten per domein

Onze expertise is beschikbaar voor jouw projecten in onze uitgebreide nearshore teams.
Bouwkundig Engineering

We bieden producten van hoge kwaliteit die de klant toegang geven tot data. Dit maakt extractie van de …

Externe werken
Een weergave van elementen die in detail zijn opgebouwd. Hierdoor kan de klant of het team gemakkelijk
MEP design en modellering
Allesomvattende oplossing voor complexe zaken, met betrekking tot het implementatieproces van drainage- of nutsontwerp
Scannen naar BIM
Het gebruik van Point Cloud Scans in Revit draagt bij aan nauwkeurig gepositioneerde en gecoördineerde modellen.
Visualisaties
Presentaties worden ontwikkeld in live synchronisatiesoftware, 3ds Max V-Ray, Enscape, Lumion, die
Swept Path analyse
De meest efficiënte routes en voertuigen voor de vereiste taak. Dit omvat een nauwkeurige weergave van de toegangsstraten …
Cut & Fill
Efficiënt werken op locatie is een noodzaak; daarom is het gebruik van technologie die precieze berekeningen mogelijk maakt een must . ..
Overige diensten
We bieden ook afwateringsdiensten, bouwvolgordes, sloopmodellen en “As Built” onderzoeken …